Kategorije
Blagovne znamke
Razvrsti po
Išči
Ponovno iskanje

Kolekcija Vzmetene vzmetnice

Königsmann Forgia

119.90€ Spoznajte obračljivo vzmetnico z volno, lateksom in kokosovimi vlakni

Königsmann Laval MAX

130.90€ Vam včasih ustreza mehkejše ležišče, včasih trše? Potem vam priporočamo, da preizkusite ležišče LAVAL MAX

Königsmann Grado

130.90€ Ljubitelji trdih ležišč, za vas smo izbrali zares krasno ležišče, ki vas bo razvajalo z izjemno trdo površino H5, ki bo 100% prijala vaši hrbtenici.

Almero Pacific

150.80€ Spoznajte trdo ortopedsko vzmetnico z naprednimi vzmetmi Herkül in Aloe Vera snemljivo prevleko!

Almero Memory Flex

187.95€ Izbrani naravni materiali uravnavajo toploto, vlago in obija prah in pršico. Nikdar ne dajejo občutek mokrote. Pozimi greje, poleti hladi.

Königsmann ACTIVE MAX

196.90€ Spoznajte dvostransko 7-consko vzmetnico z dodatkom kokosovih vlaken in višine 28 cm.

Königsmann VIGO

199.00€ Vse vzmetnice s podpisom Exclusive 5 Star Collection  odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba!

Königsmann MONTALTO

199.00€ Premium ležišče s kokosom – za ljubitelje izjemno trdega ležišča z naravnimi vlakni!

Günther & Möller Vitalis

218.90€ Pri spanju ne sprejmite kompromisov. Izberite izključno najboljše, kar si zaslužite, in bodite zahtevni. Tako zahtevni, kot smo bili mi pri pripravi ležišča Vitalis.

Königsmann Comfort

234.00€ Kokosova vlakna so 100% naravni material, ki daje vzmetnici čvrstost, hkrati pa zagotavlja nenehno prezračevanje in odvajanje vlage. Kokosova vlakna so naravno antibakterijska in antiglivična, kar ščiti vzmetnico pred plesnijo in razvojem neprijetnih vonjav.

Konigsmann Hotel+

279.00€ Ležišča Konigsmann so narejena v EU in jih v Sloveniji ni za dobiti. Razen pri nas! Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in top materiali so 100% zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali. 

Almero DELUX

295.00€ Spoznajte trdo ortopedsko vzmetnico z naprednimi vzmetmi Herkül

ALMERO CROWN

295.00€ Čudovito ležišče z lateksom in vzmetmi Herkül – za popolno udobje brez kompromisov...

Almero VISCO LINE

295.00€ Srednje trdo ležišče z vzmetmi? Tako je! Predstavljamo vam ležišče Visco Line...

Günther & Möller Majestic

309.00€ Potopite se v ekstremno udobje posebej mehkega, razkošnega ležišča za elitne kupce, ki si želijo med spanjem ležati na čudovito mehkem, žametnem oblaku.

Günther & Möller Platinum

310.00€ V Sloveniji lahko kupite vzmetnico skoraj na vsakem koraku. Za vse trdijo, da so odlične, izjemne, ponujajo čudovit spanec, le redkokatera pa izstopa po tako izjemnih lastnostih, kot jih ima vzmetnica Platinum
AKCIJA

Günther & Möller Emporio

324.50€ Günther & Möller Emporio je vzmetnica za najbolj izbirčne. Za ljudi, ki vase vložijo le najboljše in pri tem ne vprašajo za ceno.

Günther & Möller Magnific

324.50€ Spremenite svojo spalnico v predsedniško suito. Izberite si vzmetnico Günther & Möller Magnific, ki nam jo zavida konkurenca, številne naspane stranke pa nam pošiljajo pisma zahvale. »Spim kot kralj!« je najpogostejši odziv, ki ga dobimo, in mi točno vemo, zakaj.

Günther & Möller Platinum PLUS

420.00€ Bodite 100% prepričani! Na Günther & Möller ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, vam bomo vrnili celotno kupnino.