AROMA THERAPY OCEAN

REDNA CENA: 139.00€ OUTLET CENA: 79.00€

Obrok že od 06x14.09€


Kategorija Vzglavniki
Dobavljivost Na zalogi

Količina
Potrebujete nasvet strokovnjaka ali pomoč pri nakupu?

info@outlet-lezisc.si

040 851 150

baner 1

NAŠA LEŽIŠČA OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 50.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Mnenja dobro naspanih srečnežev

review 0
review 1
review 2
review 3
review 4
review 5
review 6
review 7
review 8
review 9
review 10
review 11
review 12
review 13
review 14
review 15
review 16
review 17
review 18
review 19
review 20
review 21

Vzglavnik Aroma Therapy – naj vas uspava nežna aromaterapija, vtkana v najudobnejši vzglavnik

Ste že kdaj zaspali na plaži ali na travniku, polnem dišečih cvetic? Prijetne dišave iz narave vas še posebej nežno zazibljejo v sanje, zato smo za vas izbrali vzglavnik, ki vas bo razvajal s prijetno naravno aromaterapijo. Prilagodljiv, elastičen vzglavnik Aroma Therapy s Tencelom nežno podpira vaše telo med spanjem, hkrati pa vas pomirjajoča aromaterapija relaksira in vam pomaga hitreje zaspati.

Bogata podpora telesu, ki zagotavlja nemoten spanec brez zbujanja

Najpomembnejša funkcija vzglavnika je, da podpira glavo, vrat in ramenski obroč med spanjem. Če je podpora nezanesljiva, se lahko zjutraj zbudite z bolečinami v vratu, ramenih ali po celi hrbtenici in križu.

Vzglavnik Aroma Therapy je narejen iz izjemno elastične, tehnološko napredne spominske pene, ki se nenehno prilagaja vašemu telesu, ne glede na temperaturo ali vaš spalni položaj.  Ker si spominska pena »zapomni« svojo obliko, se pri sprostitvi obremenitve vsakič povrne v svojo prvotno obliko. To pomeni, da vas vzglavnik podpre vsakič, ko se med spanjem premaknete, zato ostanejo vaše mišice med spanjem prijetno sproščene.

Telesu prijazna konstrukcija in sestava

Vzglavnik Aroma Therapy ima posebno sestavo in je anatomske oblike, kar lahko vidite že od zunaj. Njegove super lastnosti pa se skrivajo v detajlih:

  • vzglavnik je privzdignjen na sredini, saj tam počiva najtežji del – glava. Ko se udobno namestite v posteljo, glava nekoliko splošči sredino vzglavnika, okolica pa se vam nežno prilagodi,
  • obstranski del vzglavnik je poševno odrezan, predvsem zato, da podpre vrat in spodbuja hrbtenico, da ostane v poravnani legi. To preprečuje jutranje bolečine v vratu oz. t. i. zaležanost.

Čudovita svežina skozi vso leto

Najlepše in tudi najbolj zdravo je spati na sveži, suhi postelji, zato je izjemno pomembno, da vaš vzglavnik med spanjem ostaja suh. S tem namenom ima vzglavnik Aroma Therapy perforirano strukturo, natančneje, številne luknjice po celi površini. Na sredini, kjer se najbolj potimo, so luknjice večje, ob strani, kjer je manj kontakta s telesom, pa manj. Luknjice skrbijo, da se vzglavnik nenehno prezračuje – vsa vlaga, ki jo oddajate med spanjem, se sprošča v zrak, v vzglavnik pa prihaja suh, svež zrak.

Ta tehnologija preprečuje pregrevanje med spanjem, s tem pa zbujanje in motnje spanca.

Relaksirajte se z vonjem OCEAN

Popolni simfonija udobja, mehkobe in kakovostnih materialov smo dodali še piko na i -  vzglavnik Aroma Therapy ima priloženo aromatično olje, s katerim popršite vzglavnik, ki vas nato obda s čudovitim vonjem in vas prijetno sprosti pred spanjem.

Dobite ga samo pri nas

Aroma Therapy vzglavniki so zaradi svoje bogate sestave in aromaterapije zelo iskani, v Sloveniji pa jih sedaj končno dobite samo v trgovinah Outlet ležišč. Poskusite in prepričani smo, da svojega novega vzglavnika ne boste zamenjali za nič na svetu.

Vzglavniki iz naše ponudbe

Podobni izdelki

loader