Kategorije
Blagovne znamke
Razvrsti po
Išči
Ponovno iskanje

Kolekcija

KÖNIGSMANN LUGO

42.90€ Kombinacija poliuretanske in spominske pene zagotavlja prijeten spanec brez zbujanja. Ker sta oba materiala zračna, je ležišče vedno sveže in suho, zato se na njem ne razmnožujejo bakterije, plesen in pršice.

KÖNIGSMANN BABY COCO

44.90€ Da bi otrokom zagotovili res udoben in prijeten spanec, smo jedro ležišča Baby Coco obogatili z naravnimi kokosovimi vlakni.

KÖNIGSMANN BABY CLASIC - LATEX

51.90€ Podarite svojim najmlajšim udoben in zdrav spanec – izberite ležišče Baby Classic, ki pravilno podpira otrokovo hrbtenico in odvaja odvečno vlago iz spalnega okolja.

KÖNIGSMANN BABY COMFORT

58.00€ Poskrbite za varen, udoben in nemoten spanec svojega dojenčka z ležiščem, ki ga bo razvajalo z mehkobo, naravnimi vlakni in svežino.

KÖNIGSMANN PIKOLO

62.90€ Otroško ležišče Pikolo je med naprednejšimi otroškimi ležišči, saj ponuja vse, kar imajo ležišča za odrasle osebe.

Baby Puzzle

99.00€ Poskrbite za zdrav spanec svojega malčka in mu ponudite kakovostno ležišče!

Königsmann Family

105.93€ Ali tudi vi spite na starem, uničenem ležišču, ki bolj kot v vašo posteljo spada na odpad? Se noč za nočjo premetavate po vzmeteh, ki vas ščipajo v hrbet, boke? Ste zjutraj sitni, neprespani, na smrt utrujeni? Recite vsemu temu konec!

Königsmann Forgia

119.90€ Spoznajte obračljivo vzmetnico z volno, lateksom in kokosovimi vlakni

Königsmann Laval MAX

130.90€ Vam včasih ustreza mehkejše ležišče, včasih trše? Potem vam priporočamo, da preizkusite ležišče LAVAL MAX

Königsmann Grado

130.90€ Ljubitelji trdih ležišč, za vas smo izbrali zares krasno ležišče, ki vas bo razvajalo z izjemno trdo površino H5, ki bo 100% prijala vaši hrbtenici.

Königsmann GOYA

183.00€ Ležišče Goya je visoko 17 cm in dvostransko, kompaktna pena pa je tako gosta, da daje precej trd občutek med ležanjem. Če radi spite na trdi podlogi, bo Goya ravno pravšnja izbira za vas.

Königsmann PRIMAVERA

184.00€ Za maksimalno udobje in prijeten občutek med spanjem je jedro ležišče narejeno iz bloka bio pene, ki je znana po svoji prilagodljivosti in elastičnosti.
TOP

Almero Pacific

190.01€ Spoznajte trdo ortopedsko vzmetnico z naprednimi vzmetmi Herkül in Aloe Vera snemljivo prevleko!

Königsmann ACTIVE MAX

196.90€ Spoznajte dvostransko 7-consko vzmetnico z dodatkom kokosovih vlaken in višine 28 cm.

Königsmann VIGO

199.00€ Vse vzmetnice s podpisom Exclusive 5 Star Collection  odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba!

Königsmann MONTALTO

199.00€ Premium ležišče s kokosom – za ljubitelje izjemno trdega ležišča z naravnimi vlakni!

Königsmann Comfort

234.00€ Kokosova vlakna so 100% naravni material, ki daje vzmetnici čvrstost, hkrati pa zagotavlja nenehno prezračevanje in odvajanje vlage. Kokosova vlakna so naravno antibakterijska in antiglivična, kar ščiti vzmetnico pred plesnijo in razvojem neprijetnih vonjav.
TOP

Almero Memory Flex

260.49€ Izbrani naravni materiali uravnavajo toploto, vlago in obija prah in pršico. Nikdar ne dajejo občutek mokrote. Pozimi greje, poleti hladi.
TOP

Günther & Möller Master

270.27€ Kdaj ste nazadnje vstali naspani, nasmejani in polni energije? Dober spanec je predpogoj za dober dan, predpogoj za dober spanec pa je zagotovo zanesljivo in kakovostno ležišče.

Konigsmann Hotel+

279.00€ Ležišča Konigsmann so narejena v EU in jih v Sloveniji ni za dobiti. Razen pri nas! Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in top materiali so 100% zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali. 
TOP

Günther & Möller Vitalis

288.95€ Pri spanju ne sprejmite kompromisov. Izberite izključno najboljše, kar si zaslužite, in bodite zahtevni. Tako zahtevni, kot smo bili mi pri pripravi ležišča Vitalis.

Günther & Möller Platinum

325.50€ V Sloveniji lahko kupite vzmetnico skoraj na vsakem koraku. Za vse trdijo, da so odlične, izjemne, ponujajo čudovit spanec, le redkokatera pa izstopa po tako izjemnih lastnostih, kot jih ima vzmetnica Platinum
TOP

Almero DELUX

340.73€ Spoznajte trdo ortopedsko vzmetnico z naprednimi vzmetmi Herkül
TOP

ALMERO CROWN

340.73€ Čudovito ležišče z lateksom in vzmetmi Herkül – za popolno udobje brez kompromisov...
TOP

Almero VISCO LINE

356.21€ Srednje trdo ležišče z vzmetmi? Tako je! Predstavljamo vam ležišče Visco Line...
TOP

Günther & Möller Emporio

374.80€ Günther & Möller Emporio je vzmetnica za najbolj izbirčne. Za ljudi, ki vase vložijo le najboljše in pri tem ne vprašajo za ceno.
TOP

Günther & Möller Magnific

374.80€ Spremenite svojo spalnico v predsedniško suito. Izberite si vzmetnico Günther & Möller Magnific, ki nam jo zavida konkurenca, številne naspane stranke pa nam pošiljajo pisma zahvale. »Spim kot kralj!« je najpogostejši odziv, ki ga dobimo, in mi točno vemo, zakaj.
TOP

Günther & Möller Majestic

407.88€ Potopite se v ekstremno udobje posebej mehkega, razkošnega ležišča za elitne kupce, ki si želijo med spanjem ležati na čudovito mehkem, žametnem oblaku.

Günther & Möller Platinum PLUS

420.00€ Bodite 100% prepričani! Na Günther & Möller ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, vam bomo vrnili celotno kupnino.