Vzglavnik Galaxy Motion

REDNA CENA: 99.00€ OUTLET CENA: 59.90€

Obrok že od 06x10.70€


Kategorija Vzglavniki
Dobavljivost Na zalogi

Dodatne opcije
Količina
Potrebujete nasvet strokovnjaka ali pomoč pri nakupu?

info@outlet-lezisc.si

040 851 150

baner 1

NAŠA LEŽIŠČA OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 50.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Mnenja dobro naspanih srečnežev

review 0
review 1
review 2
review 3
review 4
review 5
review 6
review 7
review 8
review 9
review 10
review 11
review 12
review 13
review 14
review 15
review 16
review 17
review 18
review 19
review 20
review 21

Vzglavnik Galaxy Motion – izberite si prepričljivo udobje po svoji meri

Spoštovani, kako spite? Se zbujate samo približno naspani, nikoli zares polni energije, vas boli križ, mogoče vrat, se potite, premehek vzglavnik, pretrd vzglavnik - nikoli prav? Ne dovolite, da vam neustrezna spalna oprema jemlje energijo za življenjska doživetja – spoznajte ekskluzivno kolekcijo vzglavnikov Galaxy Motion!

Trije vzglavniki, vsak svoje trdote, so narejeni za vas, ki že dolgo iščete tisti tapravi vzglavnik, ki vas končno ne bo več zbujal sredi noči. Galaxy Motion je vzglavnik, narejen iz viskoelastične spominske pene, ki je nova generacije spominske pene. Sedaj konkretno tehnološko izboljšana spominska pena je narejena za izboljšanje spanja, saj:

  • odlično prepušča vlago,
  • vam daje želen nivo podpore in
  • zagotavlja seveda prijetno udobje, ki vas bo spremljalo vsako noč.

Izberite mehek, srednje trd (medium) ali trd vzglavnik - vaše telo vam bo hvaležno

Kadar izbiramo ležišče, lahko izbiramo med mehkim, tršim, trdim ležiščem, saj si nismo enaki in vsako telo potrebuje svojo trdoto za pravilen spanec. Zakaj si ne bi izbrali tudi trdote vzglavnika? Kot prvi v Sloveniji imamo v ponudbo 3 trdote vzglavnika Galaxy Motion:

  • mehak vzglavnik Galaxy Motion 1.0 je posebej primeren za ljudi, ki imate radi nižja vzglavja in spite na trebuhu,
  • srednje trd vzglavnik Galaxy Motion 2.0 bo navdušil vse, ki najraje izbirate vmesno trdoto, vmesno višino in spite na boku ali hrbtu,
  • trd vzglavnik Galaxy Motion 3.0 je za vse vas, ki iščete zares čvrst vzglavnik, ki bo vso noč ostal enake oblike in bo zadrževal konstantno oporo.

Vsi trije vzglavniki so narejeni iz 100% spominske pene, ločuje ji samo gostota pene. Ker si spominska pena »zapomni« svojo obliko, se pri sprostitvi obremenitve vsakič povrne v svojo prvotno obliko. To pomeni, da vas vzglavnik podpre vsakič, ko se med spanjem premaknete, zato ostanejo vaše mišice med spanjem prijetno sproščene.

Posebna oblika vzglavnika ohranja pravilno lego hrbtenice med spanjem, zato boste vstajali bistveno bolj naspani in spočiti.

Svežina, ki jo boste občutili

Ste vedeli, da vlaga, ki se zadržuje okrog telesa med spanjem, najpogosteje povzroča prekomerno potenje, to pa zbujanje oz. motnje spanja? Dobro prezračevanje vzglavnika je bistveno za nemoten spanec, zato smo vzglavnik opremili z mrežasto tkanino ob straneh, ki učinkovito dovaja svež zrak in odvaja vlažen zrak iz vzglavnika.

Vzglavnik ima OEKO-TEX® certifikat, ki zagotavlja, da je vsak košček materiala, uporabljen v izdelku, testiran za škodljive substance.

Edinstveno v Sloveniji -  na voljo samo v Outletu ležišč!

Vzglavnikov Galaxy Motion ne iščite v drugih trgovinah, saj je na voljo ekskluzivno samo pri nas.

 

Vzglavniki iz naše ponudbe

Podobni izdelki

loader