Opis tehničnih podatkov za sklenitev pogodbe

1. Izberite željeni artikel

2. Izberite dimenzijo
3.Klikni dodaj v košarico

4.Izpolnite podatke za dostavo

Korak – izbira načina dostave

Vnesite svoje podatke za dostavo. Dostava v tujino ni možna.

Korak – izbira načina plačila in plačilo

V kolikor poštna dostava zaradi zakonodaje ni možna, vas bo trgovina avtomatsko preusmerila na osebni prevzem.Tu izberite vam najustreznejšo opcijo prevzema.

Po izbranem načinu dobave/prevzema izberite način plačila. Izberite eno izmed možnosti za plačilo. Možni načini plačila so določeni v splošnih pogojih v poglavju »Način plačila«. Plačilo po povzetju ni možno. Če imate promocijsko kodo, jo vnesite v za to namenjeno polje.

Za nadaljevanje postopka nakupa izberite opcijo “Oddaj naročilo”, vaše naročilo še ne bo zaključeno.

Pokazala se vam bo stran, ki bo od vas zahtevala vnos podatkov vaše plačilne kartice. Ob kliku na gumb “Potrdi plačilo” bo vaše naročilo oddano in plačano.

Korak – Povzetek naročila

V poglavju “Povzetek naročila” lahko še zadnjič preverite naročeno blago. Za zaključek nakupa izberite opcijo “Oddaj naročilo”. Po uspešno izvedenem plačilu boste na vaš e-mail prejeli obvestilo o potrjenem naročilu. V sporočilu bodo poslane tudi informacije o kupljenih artiklih, količinah ter načinu dostave.

Korak – Blago odpremljeno

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. V primeru spremembe roka dobave prodajalec o tem obvesti kupca po elektronski pošti. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču.

Preden kupec odda naročilo se mu odpre predogled naročila (POVZETEK NAKUPA na vrhu strani s košarico) na podlagi katerega lahko preveri podatke, ki jih je izpolnil za potrebe oddaje naročila. V primeru napačnega vnosa, lahko kupec napake popravi z izborom funkcije + (Dodaj količino), - (Odštej količino) ali gumb (Odstrani iz košarice).loader