Vzglavnik Air Therapy

REDNA CENA: 99.00€ OUTLET CENA: 69.00€

Obrok že od 06x12.31€


Kategorija Vzglavniki
Dobavljivost Na zalogi

Količina
Potrebujete nasvet strokovnjaka ali pomoč pri nakupu?

info@outlet-lezisc.si

040 851 150

baner 1

NAŠA LEŽIŠČA OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 50.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Mnenja dobro naspanih srečnežev

review 0
review 1
review 2
review 3
review 4
review 5
review 6
review 7
review 8
review 9
review 10
review 11
review 12
review 13
review 14
review 15
review 16
review 17
review 18
review 19
review 20
review 21

Vzglavnik Air Therapy – potopite se v oblak udobja!


Si lahko predstavljate, da se vsak večer potopite v izjemno udobje prilagodljivega, sanjsko zračnega vzglavnika? Predstavljamo vam najnovejši vzglavnik iz kolekcije Outleta ležišč – vzglavnik, ki je tako poseben, da na njem spi cela naša ekipa!

Air Therapy je vzglavnik, ki ga odlikujejo izjemna zračnost, profesionalna spominska pena in prilagodljivost, zato se boste zjutraj zbujali bistveno bolj spočiti, z več energije in brez neprijetnih bolečin v vratu.


Čas je, da končno zaspite na popolnem vzglavniku!


Vzglavnik, ki diha z vami in ostaja svež vso noč
Vlaga, ki jo izločimo med spanjem, lahko slabo vpliva na spanje, še posebej, če se zadržuje v vašem spalnem okolju. Vzglavnik Air Therapy je bil narejen iz posebej skrbno izbranega materiala, ki nenehno odvaja odvečno vlago v zrak, s čimer preprečuje pregrevanje telesa in potenje.


Profesionalna spominska pena, ki jo je razvila NASA za svoje kozmonavte, ima nešteto drobnih luknjic, ki preprečujejo zadrževanje vlage, s tem pa vam zagotavljajo vedno sveže, suho spalno okolje.


Recite adijo vlažnemu vzglavniku in si privoščite svežino Air Therapy!


Mmm, kot da bi spali na oblaku
Spominska pena - ali obstaja bolj genialni material za spanje? Mi dvomimo. Spominska pena se popolnoma prilagodi obliki vašega telesa, vas objame kot druga koža in vas spremlja tudi, ko se med spanjem premikate. Tega ne zmore tako rekoč noben drug material. Poleg tega spominska pena ohranja idealno temperaturo, predvsem zaradi številnih luknjic, skozi katere nenehno prehaja zrak in ohranja vzglavnik svež.


Čudovito čvrst vzglavnik klasične oblike Air Therapy je narejen iz 100% spominske pene, perforacije oz. luknjice na površini pa so različne široke in različno razporejene po vzglavniku:

• na sredini vzglavnika, kjer je največja obremenitev, je vzglavnik čvrstejši in tudi najvišji. Taka zgradba omogoča udobje in pravilno podporo glavi med spanjem,
• robovi vzglavnika so spuščeni in imajo manjše luknjic. To zagotavlja pravilno podporo vratu in hrbtenici, ki med spanjem ostaja pravilno poravnana v obliki črke S.


Naj se vzglavnik prilagaja vam, vso noč, vsako noč!


Velika večina ljudi se med spanjem premika. Nekajkrat se obrnemo, spremenimo spalni položaj, naš vzglavnik pa ostane seveda enak. Če se vzglavnik ne more prilagoditi spremembam, vas zjutraj čakajo jasne posledice: glavobol, bolečine v vratu, ramenih, morda celo heksenšus.
Vzglavnik Air Therapy s svojo obliko, sestavo in ravno pravšnjo odzivnostjo na bremenitev ponuja točno to, kar rabi vaše telo: zanesljivo oporo skozi celo noč.


Ekskluzivno na voljo samo v Outletu ležišč!


Vzglavnika Air Therapy ne boste dobili nikjer drugje kot samo v Outletu ležišč in to po mamljivi ceni . Vzglavniki podobne sestave drugje stanejo vsaj 3x več, pri nas pa vas vedno razvajamo z dosegljivi cenami – ker nam je mar za vaš dober spanec in dobro počutje.

Vzglavniki iz naše ponudbe

Podobni izdelki

loader