Plačilni pogoji in dostava

Pri nakupih pri Outlet Ležišč  lahko izbirate med najširšo ponudbo varnih in ugodnih načinov plačila in kreditiranja.

NAKUP NA KREDIT


Izberete lahko hitri kredit, za katerega ne potrebujete sodelovanja s točno določeno banko ali kreditno kartico, ali pa nakup na obroke opravite s kartico American Express (slovenski uporabniki), Diners (slovenski uporabniki) ali Visa electron (samo komitenti Abanke z obročno kreditno kartico ali NLB plačilnimi karticami.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM


Naročeno blago lahko preko vaše spletne banke plačate z nakazilom na naš TR račun št. IBAN SI56 1010 0005 7925 388 pri Intesa Sanpaolo Bank. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

PLAČILO PO POVZETJU


Pri naročilu samo poravnate 45% kupnine, ostalo poravnate dostavni službi.

PLAČILO PO RAČUNU (samo pravne osebe)


Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo dolgoročnim partnerjem Ah Group d.o.o.. ter organizacijam javne in lokalne uprave, ki se izkažejo kot redni plačniki. Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.

PLAČILO S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO NA DALJAVO


Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno oz. plačilno kartico (MasterCard, American Express, Diners, Visa, Visa Electron, Maestro) ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. V primerih, ko imetnik kartice ni državljan Slovenije ali pa uporablja kreditno kartico, ki ni bila izdana v Sloveniji ter v primerih, ko prejemnik in plačnik nista isti osebi, si pridržujemo pravico do dodatnega preverjanja identitete plačnika in prejema pisne izjave preko e-pošte ali telefaksa, da plačnik soglaša s plačilom naročenega blaga.
Nakup z Maestro kartico lahko opravite le, če vaša banka dovoljuje spletne nakupe.
Storitev MasterCard SecureCode je na voljo vsem imetnikom kartic MasterCard in Maestro vseh bank sistema Activa.

PLAČILO NA OBROKE S KREDITNO KARTICO NA DALJAVO


Komitenti Abanke lahko nakup opravite z obročno kreditno kartico Visa Electron pod pogoji, ki jih dogovorita komitent in Abanka.  Nakup s plačilom na več obrokov lahko izvedete tudi kot slovenski uporabnik American Express ali Diners kartice ali NLB plačilnih kartic. 

OBROČNA PLAČILA Z LEANPAY


Plačilo na obroke: Obroki preko podjetja Leanpay, ob zaključku naročila vas preusmeri na njihovo stran, kjer izpolnite kreditno pogodbo. Plačilo je uspešno, ko je pogodba odobrena in opravljena verifikacija.
Splošni pogoji uporabe storitev Leanpay

DOSTAVA

Ležišča ki so na zalogi, bodo dostavljena v roku od 2 do 5 delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Za ležišča, katerih nimamo na zalogi pa velja rok dostave od 20 do 25 delovnih dni oz. max 45 delovnih dni. Ležišča bodo dostavljena preko DPD Dostavne službe ali SŽ Express in se dostava zaračunava po veljavnem ceniku ( 24.90 ) Gunter & muller in Almero kolekcija in 10,00 € za Konigsmann ležišča). Če naročenega ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

loader