vzmetnica 140x200

Vzmetnica 140x200 razveseljuje tako samske kot pare, saj je idealne dimenzije za razkošen spanec ene osebe ali udoben spanec dveh. Izbirate lahko med žepkastimi vzmetmi z dodatkom mehke ali trde pene, različnimi prevlekami in različnimi višinami. Pri nas je vzmetnica 140x200 v večini hotelske kakovosti, kar pomeni, da je narejena iz zelo vzdržljivih materialov, ki prenesejo hude obremenitve. Prijazno vabljeni v naše trgovine na ogled in nakup.

Vzmetnice

**Vzmetnice**

Almero DELUX

Cena: 319.90€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 28.00cm
Spoznajte trdo ortopedsko vzmetnico z naprednimi vzmetmi Herkül

Königsmann Family

Cena: 159.00€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 26.00cm
Ali tudi vi spite na starem, uničenem ležišču, ki bolj kot v vašo posteljo spada na odpad? Se noč za nočjo premetavate po vzmeteh, ki vas ščipajo v hrbet, boke? Ste zjutraj sitni, neprespani, na smrt utrujeni? Recite vsemu temu konec!

Königsmann Comfort

Cena: 219.00€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 27.00cm
Kokosova vlakna so 100% naravni material, ki daje vzmetnici čvrstost, hkrati pa zagotavlja nenehno prezračevanje in odvajanje vlage. Kokosova vlakna so naravno antibakterijska in antiglivična, kar ščiti vzmetnico pred plesnijo in razvojem neprijetnih vonjav.

Günther & Möller Majestic

Cena: 349.90€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 29.00cm
Potopite se v ekstremno udobje posebej mehkega, razkošnega ležišča za elitne kupce, ki si želijo med spanjem ležati na čudovitem, žametnem oblaku.
loader