Outlet ležišč vam edini v Sloveniji ponuja vzmetnice vrhunske blagovne znamke Günther & Möller, ki v svetu izstopa po svojih izjemnih karakteristikah in hotelski kakovosti.

Ročno izbrani materiali v precizno zamišljeni postavitvi mehkejših, srednje mehkih in trših vzmetnic postavljajo nove standarde v svetu ležišč. Posebej visoka konstrukcija vzmetnice zagotavlja prav posebno spalno doživetje, saj smo Slovenci vajeni nižjih ležišč, visoko ležišče pa ponuja bistveno več udobja in podpore vašemu telesu med ležanjem.

Vsaka vzmetnica Günther & Möller je estetski presežek, ki vas bo nemudoma prepričal o izjemni kakovosti.
Vse vzmetnice so seveda narejene v EU!

Plačilni pogoji in dostava

Pri nakupih pri Outlet Ležišč  lahko izbirate med najširšo ponudbo varnih in ugodnih načinov plačila in kreditiranja.

NAKUP NA KREDIT


Izberete lahko hitri kredit, za katerega ne potrebujete sodelovanja s točno določeno banko ali kreditno kartico, ali pa nakup na obroke opravite s kartico American Express (slovenski uporabniki), Diners (slovenski uporabniki) ali Visa electron (samo komitenti Abanke z obročno kreditno kartico ali NLB plačilnimi karticami.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM


Naročeno blago lahko preko vaše spletne banke plačate z nakazilom na naš TR račun št. IBAN SI56 1010 0005 6874 490 pri Intesa Sanpaolo Bank. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

PLAČILO PO POVZETJU


Pri naročilu samo poravnate 45% kupnine, ostalo poravnate dostavni službi.
Velja omeniti, da dostavna služba ne sprejme vec kot 400 € gotovine, zato je potrebno del kupnine poravnati prej pri dražjih izdelkih in zaradi zaščite spletne strani.

PLAČILO PO RAČUNU (samo pravne osebe)


Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo dolgoročnim partnerjem Hilding d.o.o.. ter organizacijam javne in lokalne uprave, ki se izkažejo kot redni plačniki. Rok plačila teče od dneva odpreme pošiljke.

PLAČILO S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO NA DALJAVO


Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno oz. plačilno kartico (MasterCard, American Express, Diners, Visa, Visa Electron, Maestro) ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. V primerih, ko imetnik kartice ni državljan Slovenije ali pa uporablja kreditno kartico, ki ni bila izdana v Sloveniji ter v primerih, ko prejemnik in plačnik nista isti osebi, si pridržujemo pravico do dodatnega preverjanja identitete plačnika in prejema pisne izjave preko e-pošte ali telefaksa, da plačnik soglaša s plačilom naročenega blaga.
Nakup z Maestro kartico lahko opravite le, če vaša banka dovoljuje spletne nakupe.
Storitev MasterCard SecureCode je na voljo vsem imetnikom kartic MasterCard in Maestro vseh bank sistema Activa.

PLAČILO NA OBROKE S KREDITNO KARTICO NA DALJAVO


Komitenti Abanke lahko nakup opravite z obročno kreditno kartico Visa Electron pod pogoji, ki jih dogovorita komitent in Abanka.  Nakup s plačilom na več obrokov lahko izvedete tudi kot slovenski uporabnik American Express ali Diners kartice ali NLB plačilnih kartic. 

DOSTAVA

Ležišča ki so na zalogi, bodo dostavljena v roku od 2 do 5 delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Za ležišča, katerih nimamo na zalogi pa velja rok dostave od 20 do 25 delovnih dni oz. max 45 delovnih dni. Ležišča bodo dostavljena preko DPD Dostavne službe ali SŽ Express in se dostava zaračunava po veljavnem ceniku. Če naročenega ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.


Ležišče je odlično. Priporočam vsem, ki cenijo svoje telo. Udobje ob ravno pravšnji mehkobi vas zaziblje v globok...

Posted by Bojana Rebernik on Tuesday, September 10, 2019

Kupil sem ležičše Emporio. Sedaj ga uporabljam pol leta. Ležišče je preseglo vsa moja pričakovanja in sem izjemno zadovoljen 😄.

Posted by Domen Nečimer on Tuesday, June 25, 2019

vrhunsko ležišče!! priporočam vsem ki bi radi dobro spali in spočiti vstali

Posted by Marija Sodja on Monday, February 25, 2019

Günther & Möler emporio pocket ležišče = najboljši spanec :) 👌

Posted by Špela Gratzer on Friday, October 5, 2018

Super ležišče, super cene, zelo prijazen in ustrežljiv prodajalec! Priporočam!

Posted by Ana Georgievski on Saturday, March 2, 2019

super vzmetnica priporočam nakup

Posted by Daniel Ristov on Friday, March 15, 2019