Naša zgodba

Outlet ležišč vam edini v Sloveniji ponuja vzmetnice vrhunske blagovne znamke Günther & Möller, Königsmann, OptimoLux in Almero,

Outlet ležišč je edini trgovec v Sloveniji, ki vam omogoča nakup ekskluzivne linije hotelskih ležišč, ki sicer ni dosegljiva v prosti prodaji.

Zagotavljamo vam najnižje cene ležišč in postelj izjemne kakovosti

Nadstandarden izbor ležišč hotelske kakovosti izstopa po svoji kakovostni izdelavi, testiranih materialih in elegantnem videzu, ki navduši tudi najbolj zahtevne kupce.  Za vas smo izbrali asortima postelj boxspring, ki imajo jekleno konstrukcijo, trpežne materiale in dolgo življenjsko dobo. Naše postelje polepšajo vsako spalnico in s svojo prefinjeno estetiko v prostor prinesejo eleganco in predvsem miren, udoben počitek.

Zakaj so naše cene tako ugodne? 

Marsikdo nas vpraša, zakaj smo toliko cenejši od konkurence. Naš odgovor je preprost: ker ne zapravljamo za pregrešno drage salone in prodajalne v nakupovalnih središčih. Nimamo posrednikov pri prodaji, ki ceni takoj dodajo nekaj stotakov, ampak imamo ekskluziven in direkten stik s proizvajalci. Ležišča, ki jih najdete pri nas, prodajamo edini v Sloveniji. Vse našteto vam zagotavlja najnižjo ceno za izdelke vrhunske kakovosti. 

 

 Zagotavljamo vam testno obdobje 100 dni – brez izgovorov in vprašanj

Izbira ležišča je pomembna odločitev – ker prespimo skoraj tretjino življenja, je zelo pomembno, da se naše telo na ležišču dobro počuti. Menimo, da je 14 dni za marsikoga premalo, da svoje telo navadi na novo ležišče, zato vam omogočamo 100 dni za preizkus ležišča. Če ugotovite, da vam je ležišče premehko, pretrdo ali kaj tretjega, vam brez vprašanj zamenjamo vzmetnico z ustreznejšo. 

Pri nas vam brezplačno svetujejo strokovnjaki za ležišča 

V Outletu ležišč dajemo veliko pozornosti izobraževanju naših svetovalcev. Vsi svetovalci so vključeni v izdelavo in izbor naše kolekcije, zato poznajo vsak vzmetnico do zadnje niti. Z veseljem vam priskočijo na pomoč pri izbiri in vam pomagajo najti najboljše ležišče za potrebe vašega telesa. V Outletu ležišč smo tako ponosni nanje, da jih nazivamo s titulo »Jogi specialisti«. 

Nakup na obroke, brez obresti? Pri nas je to samoumevno

Ker vam želimo omogočiti nakup sanjskega ležišča, ki vas bo razveseljevalo še mnogo let,  vam omogočamo nakup na obroke brez obresti. Svoje naročilo potrdite samo z minimalno aro. Vsa ležišča na zalogi pa lahko poravnate tudi z gotovino ob dostavi. 

Smo specialisti za spalni program 

 V Outletu ležišč se profesionalno ukvarjamo s spalnim programom. Od začetega svojega poslovanja stremimo k dobavi najboljših izdelkov in iskanju spalne opreme, ki vas bo razveselila s svojo kakovostjo in estetiko. Predvsem smo fokusirani na ležišča oz. vzmetnice, saj vam lahko le tako zagotovimo dve najpomembnejši stvari: popoln izdelek in popolno storitev. 

 

Najvišji standard v svetu ležišč 

V naši ponudbi boste našli izključno ležišča, ki so namenjena hotelski uporabi, kar pomeni, da so narejena iz materialov najvišjih standardov. To jim zagotavlja daljšo življenjsko dobo in mnogo let zadovoljne uporabe. Ležišča so narejena tako, da ponujajo udobje, zdrav spanec in naspana jutra vsem strankam. 

Zaupamo samo ležiščem, narejenim v Evropi 

Vsa naša ležišča so narejena v Evropi in imajo vse potrebne certifikate, ki zagotavljajo varnost in upoštevanje vseh priporočil pri izdelavi pohištva. Ker so vsi dobavitelji v Evropi, je dobavni rok veliko krajši, zato boste svoje ležišče prejeli v dogovorjenem času. 

Nestandardne mere? Ni problema. 

Je vaša postelja nestandardne mere? Brez skrbi. Pri nas lahko dobite ležišče katere koli dimenzije, doplačilo pa je le 50 €. 

 Res kratki dobavni roki – dober spanec je le nekaj dni stran 

Če izberete vzmetnico, ki je nimamo na zalogi, bomo osebno poskrbeli, da boste svoj izdelek dobili v najkrajšem možnem času – tudi za nestandardne dimenzije. Znani smo po najkrajših dobavnik rokih za postelje ter ležišča in vedno držimo dano besedo. 

OBIŠČITE NAŠ RAZSTAVNO-PRODAJNI SALON

Celovška cesta 268, 1000 Ljubljana
(pri trgovini Baby center Šiška )

Delovni čas:

  • - Ponedeljek - Petek: 09:00 - 17:00
  • - Sobota: 09:00 - 14:00
  • - Nedelja in prazniki – Zaprto

loader