NAŠA ZGODBA

Outlet ležišč vam edini v Sloveniji ponuja vzmetnice vrhunske blagovne znamke Günther & Möller, Königsmann, OptimoLux in Almero,

Outlet ležišč je edini trgovec v Sloveniji, ki vam omogoča nakup ekskluzivne linije hotelskih ležišč, ki sicer ni dosegljiva v prosti prodaji.


Smo redki, ki vam ponujamo možnost izdelave nestandardnih ležišč različne dolžine in širine že v 4-7 tednih, poleg tega pa hitro dostavo. Zaradi optimizacije stroškov ohranjamo izjemno nizke cene tudi za najdražja in luksuzna ležišča, saj vam želimo zagotoviti nepozabno dober spanec. Poleg ugodnih cen vam zagotavljamo še najdaljšo garancijo na zadovoljstvo v Sloveniji – ležišče lahko preizkušate kar 100 dni. Vabljeni v našo spletno ali fizično trgovino in si izberite sanjsko ležišče za sanjski spanec.Vzmetnice so na voljo tudi v nestandardnih velikostih, maksimalna velikost je 200 x 220 cm. Naročite lahko katerokoli velikost od 80 do 220 cm, pri čemer je doplačilo za spremembo dolžine ali širine 40 €, za oboje pa 80 €. Oglejte si našo ponudbo in si končno privoščite najbolje ležišče na trgu po najnižji možni ceni.

Morda vas zanima, kako lahko zagotavljamo tako ugodne cene za tako vrhunske vzmetnice?
Skrivnost je v tem, da delujemo največ preko spleta, zato nimamo stroška z dragimi najemi salonov in delovno silo.Naš Hotelski program nam zagotavlja najbolljše cene pri dobaviteljih in najhitrejše dobavne čase.

Ne vlagamo denarja v precenjene oglase na televiziji in oglasne table – raje ohranjamo nizko ceno, kakovost pa potem govori sama zase.
Do danes je Outlet Ležišč navdušil čez 10.000 Slovenk in Slovencev in številka raste vsak dan. Če z ležišče slučajno ne boste zadovoljni, ga seveda lahko vrnete, ampak verjemite, da ga ne boste več želeli dati od hiše.OBIŠČITE NAŠ RAZSTAVNO-PRODAJNI SALON

Celovška cesta 268, 1000 Ljubljana
(pri trgovini Baby center Šiška )

Delovni čas:

  • - Ponedeljek - Petek: 09:00 - 17:00
  • - Sobota: 09:00 - 14:00
  • - Nedelja in prazniki – Zaprto