vzmetnica iz pene

Vzmetnica iz pene je izjemno priljubljena, saj vam daje prijetno, nepozabno udobje, ki vas bo razveseljevalo noč za nočjo. Na voljo v številnih izvedbah in kombinacijah, vzmetnica iz pene blaži pritisk na vaše sklepe in hrbtenico in razbremeni mišice med spanjem. Vzmetnice iz pene so neprijazne pršicam in odlično dihajo vlago, zato jih pogosto izberejo tudi alergiki.

Vzmetnice

**Vzmetnice**

Günther & Möller Magnific

Cena: 387.90€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 32.00cm
Spremenite svojo spalnico v predsedniško suito. Izberite si vzmetnico Günther & Möller Magnific, ki nam jo zavida konkurenca, številne naspane stranke pa nam pošiljajo pisma zahvale. »Spim kot kralj!« je najpogostejši odziv, ki ga dobimo, in mi točno vemo, zakaj.

Konigsmann Hotel+

Cena: 199.00€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 25.00cm
Ležišča Konigsmann so narejena v EU in jih v Sloveniji ni za dobiti. Razen pri nas! Njihova odlična kakovost, sestava, precizna izdelava in top materiali so 100% zagotovilo, da pri izdelavi ležišč niso varčevali. 

Günther & Möller Majestic

Cena: 349.90€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 29.00cm
Potopite se v ekstremno udobje posebej mehkega, razkošnega ležišča za elitne kupce, ki si želijo med spanjem ležati na čudovitem, žametnem oblaku.

Günther & Möller Vitalis

Cena: 349.90€
Blagovna znamka:
Kategorija: Vzmetnice
Višina Ležišča: 29.00cm
Pri spanju ne sprejmite kompromisov. Izberite izključno najboljše, kar si zaslužite, in bodite zahtevni. Tako zahtevni, kot smo bili mi pri pripravi ležišča Vitalis.
loader