Outlet ležišč vam edini v Sloveniji ponuja vzmetnice vrhunske blagovne znamke Günther & Möller, ki v svetu izstopa po svojih izjemnih karakteristikah in hotelski kakovosti.

Ročno izbrani materiali v precizno zamišljeni postavitvi mehkejših, srednje mehkih in trših vzmetnic postavljajo nove standarde v svetu ležišč. Posebej visoka konstrukcija vzmetnice zagotavlja prav posebno spalno doživetje, saj smo Slovenci vajeni nižjih ležišč, visoko ležišče pa ponuja bistveno več udobja in podpore vašemu telesu med ležanjem.

Vsaka vzmetnica Günther & Möller je estetski presežek, ki vas bo nemudoma prepričal o izjemni kakovosti.
Vse vzmetnice so seveda narejene v EU!

Garancija

Garancijska izjava

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami pri ležišč ter izbiro kakovostnih in ustreznih materialov daje ob pravilni uporabi 24 mesečno garancijo na vse izdelke. Iz higienskih razlogov je priporočena doba uporabe ležišč od 5 do 7 let. Po tem obdobju priporočamo zamenjavo.

Za uveljavljanje garancije izpolnite priloženi obrazec .Garancija velja od dneva nakupa proizvoda. V primeru reklamacije v 24 mesečnem obdobju uporabe se v podjetju zavezujemo, da bomo ležišče popravili ali zamenjali v največ 45-ih dneh.

Garancije Vam ne moremo priznati v primeru:

 • da ležišče kaže znake prekomerne obrabe
 • neprimerne uporabe - neustrezna podlaga ali nameni uporabe
 • izpostavljenosti izdelka neustreznim klimatskim razmeram

Obvezujemo se, da bomo do 3 leta po izteku garancije zagotavljali servisiranje in ustrezne nadomestne dele.

Podjetje Hilding d.o.o. jamči, da bo zgoraj navedeno ležišče, ob nakupu katerega je kupec dokupil tudi dodatno jamstvo na kakovost, v času veljavnosti le-tega brezhibno deloval v odsotnosti kakršnihkoli napak v zvezi s funkcionalnostjo oz. drugih napak, ki objektivno vplivajo na funkcionalnost, ter se obvezuje, da bo v nasprotnem primeru primerno zagotovilo brezplačna popravila in/ali zamenjavo ležišča z napako z novim (v primeru, da ležišča ni več v prodaji bo podjetje zagotovilo zamenjave za drugo istovrstno ležišče, z najmanj enako specifikacijo funkcionalnosti). V kolikor se ležišče z napako, ki uživa dodatno jamstvo na kakovost, ne popravi in/ali zamenja na ustrezen način v roku 45 dni od prejema ležišča, lahko kupec odstopi od pogodbe ali zahteva znižanje kupnine.

Dodatno jamstvo na kakovost izrecno ne velja:

 • za napake v funkcionalnosti, ki nastanejo izven razlogov podjetja – zunanji vplivi (vključno z nepravilno uporabo ležišča, poškodbami nastalimi po krivdi oz. iz malomarnosti s strani kupca ali tretje osebe, nepooblaščeni posegi v ležišče, višje sile, itd.),
 • za potrošni material 
 • v primeru subjektivnega nezadovoljstva kupca z ležišče (dodatno jamstvo na kakovost ne izključuje pravice do odstopa potrošnika brez razloga v primeru sklenitve pogodb na daljavo),
 • t.i. »kozmetičnih napak«, ki ne vplivajo na funkcionalnost ležišča in so povezane z dolgotrajno rabo ležišča.

Uveljavitev pravic iz naslova dodatnega jamstva na kakovost je enostavno in stroškovno učinkovitejše za kupca, saj je v času celotne veljavnosti le-tega dokazno breme glede prisotnosti napak, ki so krite z vsebino dodatnega jamstva, na podjetju.

Pojasnila:

V primeru nakupa ležišča skupaj z podaljšano garancijo podjetja kupec pridobi poleg brezplačno dane 2-letne polne garancije  tudi možnost nakupa dodatnega jamstva na kakovost. V tovrstnem primeru je vrstni red poteka garancij/jamstev na jedro ležišča sledeč: 

 • 2-letna prostovoljna garancija, 
 • 2-letno ali 3-letno dodatno jamstvo na kakovost, 
 • 12-letno podaljšano jamstvo s participacijo.

Dodatno jamstvo na kakovost v nobenem primeru ne izključuje kupčevih pravic, ki izhajajo iz naslova morebitne zakonske garancije za brezhibno delovanje (v kolikor je slednja dana skladno z zakonodajo) in/ali odgovornosti prodajalca za stvarne napake na blagu in/ali morebitnih drugih zakonskih pravic, temveč se obravnava kot dodatna post-prodajna storitev, katera potrošniku omogoča dodatne pravice in ugodnosti, poleg tistih, ki so določene z zakonom oz. pridobljene na drugi podlagi. Pravice iz naslova dodatnega jamstva je moč uveljaviti zgolj ob predložitvi ležišča (kjer je to ob upoštevanju tehničnih lastnosti izdelka primerno), ob katerem je bil nakup jamstva opravljen skupaj z originalnim računom iz katerega je razviden tako nakup ležišča kot tudi dodatnega jamstva na kakovost prav tako pa je ob predložitvi zahtevka za uveljavljanje pravic predstavniku podjetja (npr. prodajalcu) potrebno opisati napako. V nasprotnem primeru pravic iz naslova dodatnega jamstva na kakovost ni mogoče uveljaviti.

Kupec lahko pravice iz naslova dodatnega jamstva na kakovost uveljavi:

 • v primeru nakupa na enem izmed prodajnih mest prodajalca, kjer je bil nakup opravljen;
 • v primeru nakupa na daljavo (telefonska prodaja, internetna prodaja, itd.) pokliče na telefonsko številko 040 851 150 oz. kontaktira podjetje prek elektronskega naslova info@outlet-lezisc.si kjer prejme dodatna navodila;

Pravice iz naslova dodatnega jamstva na kakovost je moč uveljaviti zgolj v Republiki Sloveniji.
Ležišče je odlično. Priporočam vsem, ki cenijo svoje telo. Udobje ob ravno pravšnji mehkobi vas zaziblje v globok...

Posted by Bojana Rebernik on Tuesday, September 10, 2019

Kupil sem ležičše Emporio. Sedaj ga uporabljam pol leta. Ležišče je preseglo vsa moja pričakovanja in sem izjemno zadovoljen 😄.

Posted by Domen Nečimer on Tuesday, June 25, 2019

vrhunsko ležišče!! priporočam vsem ki bi radi dobro spali in spočiti vstali

Posted by Marija Sodja on Monday, February 25, 2019

Günther & Möler emporio pocket ležišče = najboljši spanec :) 👌

Posted by Špela Gratzer on Friday, October 5, 2018

Super ležišče, super cene, zelo prijazen in ustrežljiv prodajalec! Priporočam!

Posted by Ana Georgievski on Saturday, March 2, 2019

super vzmetnica priporočam nakup

Posted by Daniel Ristov on Friday, March 15, 2019